Cum alegi corect complexul de vitamine pentru copilul tău

În vremea în care copilul tău învață alfabetul, este foarte important să îi asiguri și ABC-ul vitaminelor. Medicii pediatri și nutriționiștii dezbat care este cea mai bună soluție pentru a-i asigura copilului tău toate vitaminele necesare pentru creștere, dezvoltare și o sănătate bună.

Da, copiii ar trebui să ia vitamine.

O doză zilnică de multivitamine și minerale poate asigura sănătatea copilului. Acești ani sunt foarte importanți pentru dezvoltarea micuțelor corpuri ale copiilor. Adulții pot beneficia de toate vitaminele și mineralele necesare dintr-o dietă completă, în schimb copiii nu pot avea parte de o astfel de dietă până la o anumită vârstă. Astfel, suplimentul de multivitamine va fi o plasă de siguranță pentru sănătatea copilului. Cei mai mulți dintre copii petrec o mare parte de timp în interior, ceea ce duce la nevoia clară de un supliment ce contine vitamina D. Nutrienții adiționali nu pot fi extrași exlusiv din dietă.

Cum știu că un supliment de multivitamine este potrivit pentru copilul meu?

Dacă știi deja că micuțul tău trebuie să beneficieze de toate vitaminele necesare unei dezvoltări armonioase, este foarte important să alegi cel mai potrivit complex pentru nevoile lui. Iată câteva criterii după care ar trebui să alegeți suplimentul pentru copil:

  • Complexele de multivitamine ar trebui să utilizeze formele corecte ale vitaminelor și mineralelor (beta caroten în loc de vitamina A, de exemplu);
  • Fierul ar trebui să fie inclus, de preferat din surse naturale (sfecla rosie);
  • Îndulcitorii artificiali, aromele, coloranții și conservanții ar trebui să fie excluși;
  • Ar trebui să fie îndrăgite ușor de copii (cu gust plăcut)

Infant UNO va ofera urmatoarele suplimente benefice dezvoltarii copilului tau:

  • Infant Jellyvit OMEGA 3 sub forma unor jeleuri delicioase cu gust de portocala, contin OMEGA 3 si Vitamina D3. Acest supliment din ingrediente naturale, provenit din Norvegia, contine doza optima de Omega 3 si Vitamina D3, ce sunt necesare pentru o buna dezvoltare a sistemului cerebral si, mai ales, a sistemului osos al copilului tau.

Se administreaza incepand cu varsta de 3 ani.

  • Infant UNO Sfeclisor asigura copilului tau doza de energie ce trebuie sa se ragaseasaca la un copil vesel si jucaus. Ingredientele naturale: sfecla, mierea si propolisul , contribuie la protejarea organismului in perioadele in care cel mic este suprasoliciat si obosit de activitatile scolare si extrascolare. Deasemenea, Sfeclisor il poti administra pentru recastigarea poftei de mancare.

Se administreaza incepand cu varsta de 3 ani.

  • Infant UNO Propokid apara sistemul imunitar, creste rezistenta la virozele respiratorii, previne raceala si gripa cu ajutorul ingredientelor naturale continute: propolis, echinacea si seleniu.

Sub forma de picaturi, Infant UNO Propokid are gust placut, usor de acceptat de catre cei mici.

Se administreaza incepand cu varsta de 1 an.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)