Dezvoltarea inteligentei copiilor

In prima parte a vietii, creierul uman are o capacitate foarte mare de a inmagazina informatii.

De aceea este nevoie ca cel mic sa fie indrumat catre jocuri ce ii dezvolta abilitatile si ii dezvolta inteligenta.

O importanta deosebita o reprezinta si alimentatia pe care cei mici o primesc.

In dieta zilnica dupa cum ne recomanda specialistii, trebuie sa regasim legume, fructe si lactate, iar pentru dezvoltarea neuronala se recomanda consumul cat mai des de peste, bogat in Omega 3.

Ce este Omega 3 in cateva cuvinte…

Grăsimile Omega 3 sunt formate din acizi grasi DHA si EPA ce influenţează dezvoltarea creierului şi performanţa, mai ales la cele 2 etape ale vieţii, în perioada de creştere, de la perioada prenatală la sugari şi la persoanele în vârstă, dar şi pentru persoanele adulte, ferindu-le de depresie, stres şi oboseală.

DHA este componenta structurală a ţesutului cerebral, aşa că o deficienţă de DHA din dietă s-ar putea traduce într-o deficienţă în funcţionarea creierului.

S-a dovedit că unii copii cu performanţe slabe la şcoală, din cauza sindromului deficienţei de atenţie, au în dieta lor cantităţi insuficiente de acizi graşi esenţiali.

Prin urmare, un nivel crescut de DHA are un impact pozitiv asupra funcţionării creierului, creşte capacitatea de concentrare, îmbunătăţeste memoria şi capacitatea de învăţare, vitalitatea, rezistenţa la efort şi la stres, combate depresia şi oboseala cronică, stabilizează dispoziţia şi încetineşte degradarea celulei nervoase.

Omega 3 contribuie la dezvoltarea armonioasă a creierului copilului, prin stimularea funcţiei cognitive, îmbunătăţirea atenţiei şi chiar ameliorarea deficitului de atenţie şi diminuarea manifestărilor extreme.

De multe ori pentru copii gustul de peste nu este foarte prietenos si nu toti copii pot accepta pestele in alimentatia zilnica, mai ales ca cei mici nu pot manca o cantitate suficienta de peste pentru a-şi acoperi necesarul crescut de Omega-3.

Pentru un aport optim de Omega 3 necesar dezvoltarii neuronale si inteligentei copiilor, va recomandam Infant Uno Jellyvit, jeleuri cu gust placut de portocala si fara gust de peste. Administrarea unui jeleu pe zi asigura doza recomandata de Omega 3 necesara dezvoltarii armonioase a copilului.

Infant Uno Jellyvit este fabricat in Norvegia, din ulei de peste de calitate superioara.

Alaturi de Omega 3, Infant Uno Jellyvit contine si vitamina D3 ce are o contributie importanta pentru organism si ajuta la: optimizarea sanatatii osoase, sanatatea celulelor – sustine lupta impotriva radicalilor liberi, sanatatea organelor – inima, ficat, rinichi, sanatate musculara – forta si rezistenta, un sistem imunitar sanatos – lupta cu si impotriva bolilor, mentinerea sanatatii creierului – acuitate mentala, memorie, lupta si ajuta in caz de depresie si la modificarea starilor de spirit.

Infant Uno Jellyvit este disponibil in farmacii si le gasiti sub forma de 18 jeleuri/cutie.

 

Pentru mai multe informatii, va recomandam sa cititi si Infant Uno Jellyvit.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)