FerruMax®

FerruMax®

Fierul Sucrosomial® pentru sugari si copii, acum si in Romania.

Terapia orală cu fier a reprezentat o provocare în Romania până la apariția produsului FerruMax®. Acesta conține o nouă formă inovatoare și patentată de fier, utilizată de 8 ani cu succes in Italia , recomandată la sugari și copii.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) atrage atenția asupra importanței pe care o are fierul în dezvoltarea cognitivă normală a copilului. În consonanță cu preocupările specialiștilor OMS care evaluează permanent incidența acestui deficit nutrițional în populația generală dar mai ales la copii, profesioniștii români de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Prof. Dr. Alfred Rusescu” au inițiat și realizat încă din 2010, protocolul pentru profilaxia anemiei la copii, subliniind astfel importanța pe care fierul îl are în dezvoltarea armonioasă a organismului.

Terapiile orale cu fier, deși se administreaza ușor, pot interfera cu absorbția altor nutrienți importanti sau pot da reacții adverse gastro-intestinale care scad toleranța. Terapia intravenoasă cu fier , deși eficientă, necesita spitalizare și rămâne o soluție rezervată cazurilor severe sau refractare la terapia orală.

FerruMax® vine în întâmpinarea tuturor acestor probleme, oferind pacienților o combinație unică între facilitatea administrării orale si eficiența comparabilă cu a fierului intravenos.

FerruMax® conține Fier Sucrosomial® cu eficiență dovedită într-un program extins de 52 de studii clinice, care au înrolat 4492 pacienți, de la prematuri la batrâni. Studiile au fost desfășurate pentru diferite afecțiuni și arii terapeutice : nefrologie, oncologie, hematologie, gastroenterologie, ginecologie. În acest moment se află in derulare alte 7 studii clinice și 6 cercetări pre-clinice.

FerruMax® – beneficii pentru pacient:
–FerruMax® are eficienta comparabilă cu a fierului intravenos
–FerruMax® este singura formă de fier cu ZERO efecte adverse gastro-intestinale.
–FerruMax® nu pătează mucoasele
–FerruMax® este usor de dozat
–FerruMax® este usor de acceptat de copii datorită gustului excelent
–FerruMax® are forme special concepute pentru fiecare grupă de vârstă: FerruMax® baby (0-3 ani) și FerruMax® junior (4+ ani)
FerruMax® este bine tolerat
– nu interferă cu absorbția altor nutrienți sau medicamente.

Pentru informații suplimentare vă rugăm citiți prospectul produsului

 

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)