Infant UNO Jellyvit Omega 3 + Vitamina D3

Supliment alimentar cu Omega 3 si Vitamina D3 produs de specialistii norvegieni

Pentru o crestere echilibrata a micutilor este esentiala o administrare atenta a vitaminelor. Mentinerea functiei cognitive normale si a vederii copiilor de la varsta de trei ani poate fi ajutata de anumiti acizi grasi precum Omega 3, prin contributia esentiala pe care o au in transmiterea impulsurilor nervoase. Acizii grasi fac parte din spectrul lipidelor si reprezinta o sursa de energie ce poate fi procurata prin administrarea unui supliment alimentar. Studiile, privind efectele benefice ale acizilor grasi, sustin ca acestia pot preveni aparitia afectiunilor des intalnite la copii precum astmul, afectiunile pulmonare cronice obstructive (bronsitele, pleureziile, emfizemul). Acizii grasi Omega 3 imbunatatesc dezvoltarea copiilor atat cognitiv cat si imunitar. Un alt beneficiu al Omega3-ului, pe care cercetatorii l-au descoperit este ameliorarea simptomelor autism-ului sau ale ADHD-ului in speranta unei vieti echilibrate a celor mici. Omega 3 potenteaza capacitatea de concentrare, calmeaza puseele de hiperactivitate la copii si amelioreaza starile de depresie si anxietate.

De asemenea, pentru asimilarea eficienta a anumitor minerale de catre organism se recomanda administrarea vitaminei D3. Aceasta contribuie la absorbtia calciului si a fosforului, mentinand astfel o concentratie normala a acestora in sange, pentru sanatatea oaselor si a dintisorilor celor mici.

In acest sens, Infant UNO Jellyvit OMEGA 3+ Vitamina D3 este un complex de vitamine produs din ingrediente naturale, sub forma unor jeleuri gustoase cu aroma de portocala, ce contin doza zilnica esentiala pentru o crestere armonioasa. Produs in Norvegia de catre specialisti in dezvoltarea echilibrata a copiilor, Infant UNO Jellyvit OMEGA 3+ Vitamina D3 este suplimentul nutritiv ideal ce ajuta dezvoltarea capacitatii intelectuale a copilului tau cat si mentinerea sanatatii functiei vizuale.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)