Parteneri

parteneri_bebel

Impreuna cu partenerii nostri,
sprijinim dezvoltarea armonioasa a copilului tau!

parteneri_copil

Ce faceti atunci cand copilul dumneavoastra este bolnav?

Se intampla de foarte multe ori sa fiti surprinsi la ore neobisnuite. Este dificil sa faceti programare la medicul de familie atunci cand constatati ca micutul dumneavoastra are febra. Nu mai aveti timp sa asteptati sa vina ziua de luni daca prichindelul a inceput sa verse. Ideea de a apela la Serviciul de Ambulanta sau Urgente nu va surade.

Daca sunteti din Cluj-Napoca sau din apropierea Clujului, exista o alternativa: apelati Centrul de Pediatrie Cluj. Este un serviciu cu orar non-stop. Unul dintre pediatrii nostri va va raspunde la telefon, iar daca este necesar va veni la domiciliu pentru a consulta copilul.

Societatea Romana de Pediatrie

Isi propune impreuna cu membrii societatii sa contribuie la furnizarea unei asistente medicale de calitate si inalt specializata a copiilor din Romania. Societatea Romana de Pediatrie sustine activitati de cercetare si diseminare a rezultatelor acesteia, atat prin publicarea celor mai valoroase articole in Revista Romana de Pediatrie oferita gratuit membrilor societatii, cat si prin sustinerea participarii la diferite manifestari stiintifice organizate sub egida societatii.

Societatea Romana de Pediatrie este membra a „European Academy of Paediatrics” si „European Paediatric Association”.

Scoala Mamei – Maternitatea Bucur

Este membra a marii ,,familii,, numita Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, fiind infiintata in urma cu aproape patru ani.

Decizia infiintarii cursurilor de educatie pre- si postnatale a aparut din dorinta de a oferi servicii complete privind educatia, consilierea si ingrijirea femeilor insarcinate si lauze.

Rolul cursurilor este de a reduce stresul si anxietatea din timpul sarcinii prin cunoasterea etapelor sarcinii si a nasterii, dar si de a pregati cuplurile pentru ,,meseria,, de parinti.