Sustinerea imunitatii

Odata cu apropierea sezonului rece auzim foarte des expresia “sustinerea imunitatii”, mai ales cand vine vorba de bolile de sezon, la care copiii par sa fie cei mai vulnerabili. Imunitatea scazuta a copiilor favorizeaza instalarea rapida a diverselor viroze care netratate corespunzator, risca sa se transforme in probleme grave de sanatate, cu urmari negative si de durata asupra organismului.

Care este totusi legatura dintre sistemul imunitar si aceste afectiuni din sezonul rece si de ce este important sa avem grija de sistemul imunitar al copiilor?

Sistemul imunitar constituie modul in care organismul se apara de boli, bacterii, fungi, radiatii, substante toxice, medicamente printr-un mecanism in mai multe etape ce se constituie in raspunsul imunitar, care consta in atacarea substantelor si a microorganismelor ce ataca corpul cauzand diverse boli.

Pentru a evita afectarea sistemului imuitar si implicit instalarea diverselor forme de viroze, raceli sau gripe, specialistii recomanda pregatirea organismului copilului pentru sezonul rece cu produse naturale.

Nu este indicat sa se administreze medicamente si antibiotice la cel mai mic semn de raceala!

Natura ne-a pus la indemana o multime de resurse benefice, care sa ajute organismul nostru sa-si pastreze ritmurile firesti de functionare si sa se refaca in urma bolii.

Metodele naturale de intarire a imunitatii sunt variantele cele mai inspirate si sigure cand alegem o terapie, deoarece nu au efecte adverse asupra organismului si pot fi folosite pe perioade indelungate. Un produs natural recomandat este

Infant Uno Propokid, un produs UNIC prin asocierea de Propolis, Echinacea si Seleniu.

Cele trei componente sunt recunoscute pentru proprietatile imunostinulatoare , imunomodulatoare si antioxidante, actionand ca un scut protector de aparare organismul fragil al copiilor.

Infant Uno Propokid creste rezistenta la viroze, previne raceala si gripa, apara sistemul imunitar contra infectiilor cailor respiratorii superioare si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Se poate administra incepand cu varsta de 1 an, de doua ori pe zi(dimineata si seara) si se gaseste sub forma de picaturi cu gust placut, usor acceptat de catre cei mici.

Pentru un copil sanatos si vesel pe toata perioada sezonului rece, gasesti in farmacii Infant Uno Propokid!

Mai multe informatii despre Infant Uno Propokid gasesti aici.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)