Tonice naturale

Programul scolar incarcat, activitatile extrascolare, temele din belsug, perioadele de iarna in care gripa si raceala afecteaza starea de bine a copiilor, alimentatia nepotrivita, lipsa de miscare si anemia, sunt factori care influenteaza starea copiilor si duc la oboseala sau chiar la epuizare.

Pentru a-l sustine pe cel mic, natura este prima care ofera solutii ce sunt la indemana pe raftul farmaciei, solutii ce redau energia si forta de care cel mic are nevoie.

Infant Uno Sfeclisor este special conceput pentru a reda buna dispozitie si vitalitatea copiilor, de a ajuta organismul fragil sa se refaca dupa perioadele neplacute de boala, este adjuvant in tratamentul anemiei si creste pofta de mancare.

Infant Uno Sfeclisor este un produs 100% natural ce contine concentrat de suc de sfecla 10%, miere 48% si propolis. Asocierea celor trei componente valoaroase ale naturii aduc produsului beneficii importante pentru copiii ce au nevoie de un tonic sau de un adjuvant in tratamentul anemiei.

Astfel, creşte rezistenţa la efort fizic si intelectual prelungit prin conţinutul de vitamine şi minerale din sfecla roşie, miere şi propolis, stimulează activitatea cerebrală . Este energizant datorită conţinutului ridicat de monozaharide din miere si crește apetitul alimentar datorită vitaminelor din complexul B conținute de toate ingredientele.

Sustine organismul să lupte contra anemiei datorită conţinutului de fier şi acid folic din concentratul de suc de sfeclă rosie. Se recomanda ca adjuvant in tratamentul terapeutic cu fier, dar se poate continua administrarea si dupa terminarea tratamentului medicamentos cu fier.

Are un gust extrem de placut si usor de acceptat de catre copii si se gaseste in farmacii.

Reda-i energia si forta copilului tau cu Infant Uno Sfeclisor!

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi si Infant Uno Sfeclisor.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)