Tranzitul intestinal lent

Multi parinti se confrunta cu problema unui tranzit intestinal lent al copilului, devenind in majoritatea cazurilor o problema extrem de sensibila in cadrul familiei.

Aceasta apare foarte des atunci cand are loc introducerea cerealelor și a mâncării solide, renunțarea la scutec/obișnuirea cu toaleta, începutul grădiniței/școlii, schimbarea mediului, etc. ducand la un tranzit lent sau constipatie.

Constipatia copiilor reprezinta prin definitie: întârzierea sau dificultatea defecației, care este insotita de cele mai multe ori de teama copilului de defecatie.

ATENTIE: Constipatia copiilor este definita diferit de constipatia adultilor care presupune absenta scaunului.

Solacium Pharma a dezvoltat un produs special pentru solutionarea tranzitului intestinal lent, un sirop absolut UNIC si DIFERIT prin compozitia si beneficiile sale: Infant Uno Prunisor Lax. Se recomanda pentru a normaliza tranzitul si totodata pentru a reface flora intestinala a copiilor cu tranzit intestinal lent.

Este un produs cu formula extrem de complexa ce contine: concentrat de suc de prune, lactuloza, fibre patentate (Actilight® 950P – fructooligozaharide, Nutriose® FM – fibre de porumb) si Inulină.

Fibrele continute in siropul Prunisor Lax sunt studiate si patentate, acestea fiind dozate si continute in cantitati recomandate.

Prunisor Lax se poate administra copiilor cu tranzit intestinal lent, incepand cu varsta de 6 luni, are un gust atat de delicios de prune, incat va trebui tinut departe de cel mic.

 

Pentru un tranzit intestinal optim al copilului tau ai acum la indemana Infant Uno Prunisor Lax si il gasesti in farmacii.

Mai multe informatii despre Prunisor Lax gasesti aici.

Spune-ne parerea ta

*

(Adresa ta de email nu va fi publicată. Campuri obligatorii *.)